Produkter og tjenester

Dokumenthåndtering

NettPost leverer dokumenthåndteringsløsninger basert på det prisvinnende systemet M-Files Standard. M-Files Standard er en effektiv, metadatadrevet løsning for å sentralisere dokumenter, informasjon og tilhørende prosesser (ECM/EIM) i et fleksibelt og brukervennlig grensesnitt. M-Files Standard integrerer seg med, eller erstatter, dine eksisterende applikasjoner – og passer like godt for både små og store organisasjoner.
M-Files Standard tilpasses din virksomhet og kan leveres lokalt, i skyen eller som hybrid – og har støtte for de fleste brukerflater.
LES MER

Compliance

NettPost Compliance leverer skreddersydde løsninger til regulerte industriforetak, for eksempel farmasøytisk industri, offshore eller finans. Løsningene er basert på M-Files Compliance, og gjør det revolusjonerende enkelt å tilfredsstille internasjonale standarder, lover og selvpålagte krav i et multispråklig grensesnitt tilpasset organisasjonens faktiske behov og prosesser.
NettPost Compliance har lang erfaring med å hjelpe større, multinasjonale organisasjoner med å realisere effektive, sentraliserte løsninger på tvers av risiko og virksomhetsområder.
 

FINN UT MER

Rådgivning

Våre konsulenter har bred erfaring i å implementere og strukturere våre løsninger opp mot organisasjonens behov. Kombinert med formell kompetanse og sertifiseringer innenfor prosjektledelse, kvalitetshåndtering og opplæring kan vi tilby forutsigbare og fremtidsrettede leveranser. Vi benytter en gjennomprøvd leveransemetodikk, og elsker utfordringer. Vi har passion for produktivitet!
MER INFO

Vi har passion for produktivitet!

Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan hjelpe deg med å finne en god løsning.

Ta kontakt!